sport scootmobiel

Venus 4 Sport

De Venus Sport, compleet en comfort

De Venus Sport is een zeer complete scootmobiel, welke eenvoudig uit elkaar te halen en weer in elkaar te zetten is. De ruime bodem vrijheid maken dat de Venus Sport ook op minder egaal terrein zijn mannetje staat, een unieke eigenschap binnen dit segment! De afwerking en de bediening zijn zeer compleet, de Venus Sport wordt zelfs standaard geleverd met een koplamp.

De Venus Sport kan gemakkelijk uit elkaar worden gehaald zonder het gebruik van gereedschap en past eenvoudig in de kofferbak van een auto.

De eenvoudige bediening maken hem zeer vriendelijk in het gebruik. De stoel is draaibaar waardoor u eenvoudig in de scootmobiel plaats kan nemen. In de mand aan de voorzijde kunt u met gemak uw spullen kwijt.

De Venus heeft een totaalgewicht van 52 kg.

De maximale snelheid is 6 kilometer per uur.

De gemiddelde actieradius is 16 kilometer.

Standaard geleverd met 20 ah accu’s.

Standaard geleverd met een oplader.

Standaard geleverd in de kleur zilver/zwart.

Geschikt voor een gebruikersgewicht van 115 kg.

Similar Posts

Geef een antwoord