Move-Light

De klassieke lichtgewicht rollator

De Move-Light lichtgewicht rollator heeft anatomische gevormde zachte handgrepen, een gepolsterde zitting en een comfortabele zachte rugsteun. De lichtgewicht rollator kan eenvoudig worden opgevouwen en is voorzien van automatische inklapbeveiliging, waardoor de rollator beschermd is tegen het spontaan inklappen wanneer men tegen een stoep of drempel aanrijd.

De afneembare rugbeugel functioneert tevens als veiligheidsbeugel. Daarnaast is de lichtgewicht rollator voorzien van een afneembaar boodschappenmandje en luxe gepolsterde zitting. Met deze lichtgewicht rollator vervoert u makkelijk kleine spullen of boodschappen in de mand van uw rollator.

Het boodschappenmandje kan zowel aan de voorkant als onder de zitting geplaatst worden.

De Move-Light rollator heeft een totaalgewicht van 7,6 kg.

Producteigenschappen

  • Voor gebruik binnenshuis en buitenshuis.
  • Licht en eenvoudig in gebruik.
  • Ruime zitting en gevoerde rugleuning.
  • Inklapbaar
  • Remsysteem met volledige blokkade.
  • Geschikt voor een lichaamsgewicht tot 100 kg.

Kenmerken:

  • Gewicht: 7,5 kg
  • Zithoogte: 58 cm
  • Afmetingen zitting: 30 x 29,5 cm (b x d) Afmetingen rollator: 61 x 71 cm (b x d)
  • Aluminium
Similar Posts

Geef een reactie