Zelfverzekerd in huis

De allerbelangrijkste eigenschap van elke rollator is stabiliteit. De indoor rollator van WheelzAhead is er om u te helpen binnenshuis veilig en zelfverzekerd te kunnen lopen. Zo voorkomt u dat u bewegingsvrijheid moet verliezen. Om met plezier van uw rollator gebruik te kunnen maken, is het van belang dat het gebruiksgemak hoog is. Dat wordt met deze indoor rollator bereikt dankzij de extreem wendbare wielen. Daarnaast weegt de rollator nog geen 7 kilogram waarmee hij in de categorie lichtgewicht valt. De rollator doet perfect zijn werk, maar het kost u zo weinig inspanning dat het als vanzelf gaat. Het gebruiksgemak is daarmee dusdanig hoog dat de rollator niet voelt als een onhandig hulpmiddel, maar als een verlengstuk van uzelf.
Handige extra’s

De rollator is voorzien van een opbergmand en een dienblad. Deze zijn ideaal om spullen te vervoeren, zoals kopjes koffie van de keuken naar de salontafel. Als u uw rollator mee wilt nemen voor bijvoorbeeld een bezoek aan familie of aan de schouwburg, dan kunt u deze eenvoudig inklappen om per auto te vervoeren. De rollator is in ingeklapte toestand dusdanig smal dat deze zelfs achter de voorste autostoelen kan worden geplaatst. Inklappen kan moeiteloos met slechts één druk op de knop.
Een rollator die gezien mag worden

Een indoor rollator bevindt zich vanzelfsprekend vaak binnenshuis, bijvoorbeeld de woonkamer. Omdat het hiermee onderdeel van het interieur vormt, is het belangrijk dat de rollator een mooie uitstraling heeft. De WheelzAhead indoor rollator is modern, subtiel en stijlvol. Ook de handige opbergmand en dienblad dragen hier aan bij. Bovendien heeft de indoor rollator een stijlvol ontwerp dat gezien mag worden. indoor rollator voor binnen

Similar Posts