wandelstok Roosendaal

Wandelstok Met Comfort Grip Handvat

Deze vernieuwde wandelstok is in diverse kleuren leverbaar. De stok is speciaal ontworpen om het wandelen met een wandelstok zo comfortabel, licht en stevig mogelijk te maken. De stok is namelijk zeer stevig maar erg licht om mee te wandelen. Het speciale handvat licht zeer fijn in de hand en absorbeert de trillingen van de ondergrond waarop u loopt zodat u zo min mogelijk last krijgt van uw handen en polsen. Het handvat bied tevens een goede grip zodat ook tijdens de warme dagen het handvat niet uit uw handen kan glijden door transpiratie vocht . De polsband is zeer ideaal als u even de handen vrij wilt hebben bijvoorbeeld tijdens het afrekenen van uw boodschappen. De wandelstok blijft dan gewoon aan uw pols hangen en valt niet om.

Ook de speciale wandelstok dop is speciaal ontworpen om soepel de loopbeweging af te maken en een stevige grip te hebben op de ondergrond. Tevens dient ook de dop als schokdemper.

Wandelstok Met Comfort Grip Handvat In Hoogte Verstelbaar

Natuurlijk is de wandelstok met comfort handvat van helemaal op uw ideale hoogte in te stellen. De wandelstok is verstelbaar van handvat hoogte van 76 t/m 99 cm. Als u rechtop staat met de handen strak langs uw lichaam gestrekt dan dient het handvat op pols hoogte te komen. Zo kunt u eenvoudig de juiste hoogte voor uw lichaam afstellen.

Ook verkrijgbaar Wandelstok opvouwbaar

De wandelstok kan in hoogte worden versteld en gemakkelijk ingeklapt worden. De wandelstok heeft een houten handvat en wordt geleverd met een opbergtasje en polsbandje.