fietstrainer pedalo roosendaal

Opvouwbare fietstrainer

Deze compacte en opvouwbare fietstrainer is de perfecte oplossing voor mensen die minder goed ter been zijn, maar toch in beweging willen blijven. Deze fietstrainer is ideaal om te gebruiken terwijl je vanuit je stoel of bank tv kijkt of als je in de tuin zit. Ook fysiotherapeuten gebruiken deze stoel fiets voor revalidatie en fitness oefeningen. Heb je thuis wat minder ruimte om de stoelfiets na gebruik op te bergen? Overweeg dan om te kiezen voor deze opvouwbare stoelfiets zodat je de stoelfiets na gebruik handig en compact kunt opbergen.

Voordelen opvouwbare fietstrainer

  • Comfortabel zittend trainen vanuit je stoel of bank
  • Compacte en opvouwbare stoelfiets
  • Stoel fiets voor ouderen en thuis fitness

Je kunt de opvouwbare fietstrainer goed en eenvoudig instellen met de draaiknop. Dit betekent dat je de stoelfiets training goed kunt blijven opbouwen en variëren. Het handige is dat je dus zelf kunt instellen hoeveel weerstand de stoelfiets tijdens het fietsen geeft. Als je moet revalideren of jouw conditie wilt opbouwen zet je de weerstand van de stoelfiets laag voor een lagere trainingsintensiteit. Als je meer getraind bent of meer uitdaging wilt, kun je de weerstand van de stoelfiets langzaam verhogen zodat je zwaarder moet trappen. Een belangrijk voordeel van deze opvouwbare stoelfiets zijn de clips op de anti-slip pedalen waardoor het wegglijden van de voeten van de trappers wordt voorkomen. Hierdoor kun je veilig en comfortabel met de stoelfiets blijven oefenen. De afmetingen van de pedaaltrainer zijn lengte x breedte x hoogte: 40 x 41 x 24 cm.

Deze opvouwbare fietstrainer (pedalo) is handig en praktisch om mee te trainen. Met een fietstrainer train en beweeg je vanuit een comfortabele positie de spieren van je benen of armen. Een bewegingstrainer is ook perfect voor het behouden en vergroten van de beweeglijkheid. Vandaar dat een trapfiets veel gebruikt wordt voor fysiotherapie, fitness en natuurlijk ook thuis training. Door te trainen met een stoelfiets behoud je je fitheid, ook als je de hele dag zittend werk doet. Stoelfietsen helpen je om op een comfortabele en vooral efficiënte manier je lichaam te trainen. Met een stoelfiets train je niet alleen je spieren, maar ook je flexibiliteit. Ook houd je met behulp van het trainen met een stoelfiets je conditie op pijl. Doordat je in een comfortabele positie zit kun je tijdens het trainen met een stoelfiets ook andere dingen doen zoals een boek lezen of tv kijken.

Deze opvouwbare fietstrainer is uitgevoerd met een zwart stalen frame dat eenvoudig in- en uitklapbaar is. Je kunt deze opvouwbare fietstrainer makkelijk overal mee naar toe nemen en direct gebruiken. Het gewicht van deze lichtgewicht stoelfiets is 2,3 kg.

De fietstrainer is geschikt voor verschillende fitness oefeningen voor zowel jong en oud. Daarnaast wordt deze opvouwbare fietstrainer ook gebruikt als revalidatietoestel voor de benen bij aandoeningen van heupen, knieën, enkels en voor het versoepelen van de spieren van boven- en onderbenen. De bewegingstrainer wordt als trainingsapparaat ingezet voor diverse fitness oefeningen, voor ouderen en bij revalidatie. Daarnaast word deze fietstrainer ook als oefenmateriaal ingezet na operaties.