lichtgewicht rollator

Eco-Light

De klassieke lichtgewicht rollator

De Eco-light lichtgewicht rollator heeft anatomische gevormde zachte handgrepen, een gepolsterde zitting en een comfortabele zachte rugsteun. De lichtgewicht rollator kan eenvoudig worden opgevouwen en is voorzien van automatische inklapbeveiliging, waardoor de rollator beschermd is tegen het spontaan inklappen wanneer men tegen een stoep of drempel aanrijd.

De afneembare rugbeugel functioneert tevens als veiligheidsbeugel. Daarnaast is de lichtgewicht rollator voorzien van een afneembaar boodschappenmandje en luxe gepolsterde zitting. Met deze lichtgewicht rollator vervoert u makkelijk kleine spullen of boodschappen in de mand van uw rollator.

Het boodschappenmandje kan zowel aan de voorkant als onder de zitting geplaatst worden.

De Eco-Light heeft een totaalgewicht van 7,6 kg.

Standaard voorzien van een rugsteun.

Standaard voorzien van een draadmand.

Breedte tussen de duwhandvatten is 41 cm.

De duwhandvatten zijn in hoogte verstelbaar (82 tot 95 cm)

De Eco-Light wordt standaard geleverd in de kleur Champagne.

Geschikt voor een gebruikersgewicht tot 120 kg.

Similar Posts

Geef een antwoord