douchestoel lenen

Douchestoel/kruk

U kunt deze douchestoel/kruk gratis lenen voor 3 maanden hierna dient u een klein huurtarief te betalen, of u kan de douchestoel over kopen. Kunt u tijdelijk niet meer staan? Of wordt langdurig staan steeds lastiger? Dan is de douchekruk de perfecte keuze voor u. De kruk staat stevig in de douche dankzij de antislip doppen die zijn bevestigd onder elke poot. Daarnaast is de douchekruk compact en licht van gewicht waardoor u hem gemakkelijk kunt opbergen of verplaatsen.

Ons adres : Zorgpark Roosendaal Parklaan 79 4702 XB Roosendaal 0165-560300 openingstijden dinsdag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. Gratis parkeren op eigen terrein.

Zithoogte: 50-65 cm

  • Zitbreedte: 37 cm
  • Zitdiepte: 28 cm
  • Gewicht: 2,8 kg
  • Maximaal gebruikersgewicht: 160 kg
  • Materialen: kunststof zitting en metalen frame (met anti-roestbehandeling)
  • Kleur: wit