Hier vindt u ons assortiment rolstoelen, zowel nieuwe rolstoelen als tweedehands rolstoelen, maar ook sportrolstoelen. Wij verkopen rolstoelen van verschillende merken, zoals Vermeiren en Sunrise Medical.

Wij hebben een ruime keuze in lichtgewicht rolstoelen en opvouwbare rolstoelen. Meestal is een rolstoel dan ook makkelijk mee te nemen in de auto. De rolstoel kan opgeklapt worden en vaak kunnen ook de wielen met 1 klik losgekoppeld worden, zodat er weinig ruimte nodig is om de rolstoel te kunnen vervoeren.

Op zoek naar een goedkope rolstoel ✅ Bekijk & vergelijk het ruime assortiment rolstoelen ✅ Profiteer van de laagste prijs bij Zorgparkroosendaal!

Een rolstoel kan uw mobiliteit weer een stuk vergroten. Want met een rolstoel kunt u weer mee naar buiten, uitstapjes maken, naar familie etc.

Similar Posts

Geef een reactie