Sunrise medical gemino

Rollators
Rollator kopen Roosendaal, de rollator heeft de laatste jaren een vogelvlucht genomen in vernieuwing en ontwikkeling. Een rollator kopen is soms een lastige keus. Het loophulpmiddel is beter ontwikkeld en ook op het gebied van design is er veel veranderd. De ouderwetse stalen rollator bestaat uiteraard nog steeds, maar in het lichtgewicht segment is er veel keuze. In het aankoopproces adviseren wij over de verschillende mogelijkheden. Wij kijken samen met u naar de wensen en mogelijkheden.

Bent u op zoek naar een ander merk of model rollator? Laat het ons gerust weten, wij kunnen u altijd informeren over de mogelijkheden.

Ons adres Parklaan 79 4702 XB Roosendaal openingstijden dinsdag t/m donderdag van 9:00 tot 16:00 uur

Gratis parkeren op eigen terrein

Similar Posts

Geef een reactie