rollator kopen Roosendaal

Een rollator kopen doet u gemakkelijk bij Zorgpark Roosendaal. Wij helpen u graag bij de keuze voor het type rollator dat bij u past. Bekijk ons aanbod! Bent u op zoek naar een praktische rollator, een goedkope, een lichtgewicht, een trendy of een carbon uitvoering, wij bieden ze allemaal. Hieronder treft u het volledig assortiment aan. Zij zijn er in diverse modellen, kleuren en maten. Advies voor het in hoogte stellen van uw rollator: U staat zo rechtop mogelijk met de voeten tussen de achterwielen van uw rollator. Wanneer u de armen recht langs het lichaam laat hangen, moeten de handvatten ter hoogte van de polsen komen.

Wij hebben een uitgebreide ervaring met de producten en kunnen u daardoor uitstekend van dienst zijn. Grote keuze rollators in elke prijsklasse.

Similar Posts

Geef een reactie