kwaliteits rollator
Rehasense Lichtgewicht rollator Server Comfort met SOFT wielen (7 kg)

De Server rollator Comfort van het merk Rehasense is een premium rollator van de hoogste kwaliteit. De rollator heeft een gewicht van slechts 7 kg en is hiermee een van de lichtste rollators in haar categorie. Door het slimme ontwerp oogt de rollator niet alleen modern, maar is deze ook erg wendbaar. Hierdoor kunt u de rollator ook binnenshuis goed gebruiken. De speciale SOFT wielen zorgen ervoor dat u het maximale loopcomfort heeft over zowel gladde als ongelijke ondergronden.

De Rehasense Server rollator is een moderne lichtgewicht rollator uit het hoge segment en is 1 van de veiligste en stevigste rollators op de markt. De rollator is zeer stabiel , wendbaar en licht. Het in en uitklappen is zeer eenvoudig te doen . Voor het vervoeren is de rollator zeer compact en past in iedere auto.
Similar Posts