douchekruk

De douchekruk van Teqler is ideaal voor het douchen van zorgbehoevende patiënten die nog mobiel genoeg zijn om in de douche te worden gewassen. Daarnaast kan de douchekruk worden gebruikt door mensen met een lichamelijke beperking die niet of niet lang onder de douche kunnen staan.

De slechts 1,6 kg lichte douchekruk is 8-voudig in de hoogte verstelbaar tussen 38 en 56 cm en heeft stroeve rubberen doppen op de extra brede voeten, die het wegglijden van de kruk in de natte douche of badkuip verhinderen. Door de kunststof zitting en aluminium poten is de douchekruk bijzonder eenvoudig schoon te maken. De douchekruk kan met een paar eenvoudige handelingen worden gemonteerd. De kruk kan tot 120 kg worden belast en is dus ook geschikt als douchehulpmiddel voor patiënten met obesitas.

Productdetails douchekruk

 • Douchekruk van Teqler
 • 8-voudig in hoogte verstelbaar van 38 tot 56 cm (in stappen van 2 cm)
 • Extra brede voeten voor meer stabiliteit
 • Stroeve rubberen doppen (blauw) voorkomen dat de douchekruk wegglijdt
 • Geschikt voor douche en badkuip
 • Zitdiameter: ca. 32 cm
 • Breedte (voeten): 34,5 cm
 • Plastic zitting met antislipstructuur, kleur: wit
 • Poten van aluminium
 • Bijzonder licht en gemakkelijk in gebruik
 • Gewicht: 1,6 kg
 • Maximale belasting: 120 kg
 • Eenvoudig te monteren
 • De douchekruk kan eenvoudig worden gereinigd
 • 1 exemplaar
Similar Posts