rollator roosendaal

Track rollator
De dubbel opvouwbare Track rollator is uw ideale reisgenoot
Dé eigenschap die de WheelzAhead TRACK zo onderscheidend maakt, is dat hij dubbel opvouwbaar is. Hij is dus niet alleen ultra-lichtgewicht 7,4 kg, hij is in dubbel opgevouwen stand met één hand te hanteren. Dit geeft u de mogelijkheid om de rollator, als hij even niet gebruikt wordt, in een handomdraai twee keer in te klappen en gemakkelijk mee te nemen op reis of op te bergen onder de kapstok of naast een stoel.
Daarnaast is de TRACK rollator uitzonderlijke volledig. Dus geen extra kosten voor accessoires bij de aanschaf. Want alle basisbenodigdheden en meer zijn inbegrepen. De TRACK wordt standaard geleverd met: een wandelstokhouder, een mooie (schouder)tas, een net-tas, instelbare verlichting, 8 reflectoren, een parkeerrem, ergonomische handvaten, een stevige afneembare rugband met naamlabel en opbergtasje, dienblad, handig tilpedaal en een opbergtas. En natuurlijk bent u uit en thuis in stijl. Alle materialen zijn hypermodern en prachtig vormgegeven – zoals weggewerkte remkabels.
Veiliger, makkelijker, mooier: de TRACK!

Dubbel opvouwbaar
De TRACK rollator is niet alleen samen te vouwen, maar je kunt het frame nog een keer inklappen! Hiermee is de TRACK opgevouwen een heel klein pakketje. Makkelijk in elke auto of in de hoek van de gang. Zoals bij een aantal moderne rollators zijn de verticale zijden van de TRACK samen te vouwen. Zo wordt de omvang van de rollator al een stuk kleiner, maar het is nog steeds niet makkelijk om de rollator mee te nemen of op te bergen. Het blijft onhandig. Bij de WheelzAhead TRACK zijn naast het samenvoegen van de verticale delen ook de verticale delen nog op de horizontale delen te klappen. Nu is je rollator pas echt een handzaam pakketje. Samengevouwen zijn de scharnierende delen simpel vast te zetten en pak je de TRACK met 1 hand op of zet hem overeind in de hoek. Dat is gebruiksgemak!

Similar Posts