rollator gemino

Rollators
Rollator kopen Steenbergen, de rollator heeft de laatste jaren een vogelvlucht genomen in vernieuwing en ontwikkeling. Het loophulpmiddel is beter ontwikkeld en ook op het gebied van design is er veel veranderd. De ouderwetse stalen rollator bestaat uiteraard nog steeds, maar in het lichtgewicht segment is er veel keuze. In het aankoopproces adviseren wij over de verschillende mogelijkheden. Wij kijken samen met u naar de wensen en mogelijkheden.

Merk en modellen

Wij willen u niet beperken tot 1 merk of model rollators. Wij zoeken in ons assortiment rollators alleen kwaliteitsproducten in verschillende prijsklasse. Hieronder een kort overzicht:

Bent u op zoek naar een ander merk of model rollator? Laat het ons gerust weten, wij kunnen u altijd informeren over de mogelijkheden.

Ons adres Parklaan 79 4702 XB Roosendaal 0165560300

Similar Posts