rollator dinteloord

Rollators
Rollator kopen Dinteloord, het grootste assortiment speciaal voor u, de rollator heeft de laatste jaren een vogelvlucht genomen in vernieuwing en ontwikkeling. Een rollator is bedoeld om meer ondersteuning te bieden wanneer het lopen lastiger wordt dan gewenst. Voor velen geeft een rollator meer vertrouwen en stabiliteit tijdens het lopen. Wanneer u begint met oriënteren, zult u waarschijnlijk al snel ontdekken dat er enorm veel verschillende modellen zijn om uit te kiezen. Het loophulpmiddel is beter ontwikkeld en ook op het gebied van design is er veel veranderd. De ouderwetse stalen rollator bestaat uiteraard nog steeds, maar in het lichtgewicht segment is er veel keuze. In het aankoopproces adviseren wij over de verschillende mogelijkheden. Wij kijken samen met u naar de wensen en mogelijkheden.

Merk en modellen

Wij willen u niet beperken tot 1 merk of model rollators. Wij zoeken in ons assortiment rollators alleen kwaliteitsproducten in verschillende prijsklasse. Hieronder een kort overzicht:

Bent u op zoek naar een ander merk of model rollator? Laat het ons gerust weten, wij kunnen u altijd informeren over de mogelijkheden.

Ons adres Parklaan 79 4702 XB Roosendaal 0165560300 Openingstijden dinsdag, woensdag en donderdag van 09:00 uur tot 16:00 uur. Gratis parkeren op eigen terrein

Similar Posts