Rollator kopen Bergen op Zoom, een goede rollator koopt u snel en eenvoudig bij Zorgpark Roosendaal. Wij hebben een zeer groot en divers aanbod van verschillende rollators. U vindt alle A-merken in ons assortiment terug. Een rollator is een loophulpmiddel om u meer stabiliteit te bieden tijdens het lopen. Daarnaast zijn de meeste rollators ook uitgevoerd met een zitting, zodat u onderweg altijd de mogelijkheid heeft om even uit te rusten. Zorgpark Roosendaal heeft een uitgebreid assortiment rollators zodat er altijd een model is die op uw wensen aansluit. 
Wanneer u een rollator gaat kopen komt u een heleboel verschillende modellen tegen. Om de juiste rollator te vinden zijn er een aantal zaken waar u rekening mee dient te houden.

Rollator kopen voor binnen of buiten

Het is belangrijk om uzelf de vraag te stellen waar u de rollator voor gaat gebruiken.
Wanneer u een rollator wilt aanschaffen voor zowel binnen- als buitengebruik moet deze bijvoorbeeld wendbaar zijn, maar ook comfortabele wielen hebben om buiten mee te kunnen lopen. Wilt u een rollator kopen om mee naar het bos te gaan, kunt u het beste voor een rollator kiezen met grote voorwielen om makkelijk over de obstakels te kunnen rijden. Zoekt u een rollator om binnenshuis mee rond te lopen? Dan kunt u ook kiezen voor een speciale binnen rollator welke vaak wat kleinere wielen hebben en uitgevoerd zijn met een dienblad in plaats van een zitting.

U kan de rollator in onze showroom uitproberen kom daarom gewoon bij ons langs, onze openingstijden zijn dinsdag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. U kan gratis parkeren op ons eigen terrein.

Zorgpark Roosendaal

Parklaan 79 4702 XB Roosendaal

Similar Posts