De Boodschappen trolley Relax & Go is een unieke boodschappen trolley. De trolley combineert namelijk een zeer laag gewicht van nog geen 2,5 kg met een mogelijkheid om te gaan zitten. Als het handvat omlaaggeklapt wordt, ontstaat er een zitje waarop iemand kan uitrusten. 

De tas van de Boodschappen trolley Relax & Go kunt u dichtdoen via een eenvoudige sluiting. De tas is gemaakt van water- en vuilafstotend materiaal (polyester), is gevoerd. De tas heeft een inhoud van het formaat boodschappentas (20 liter); u kunt er voor 20 kg spullen in vervoeren. De tas is aan de zijkant voorzien van netvakken voor extra opbergruimte. De grote tas is voorzien van een sluitingskoord zodat uw spullen niet zo maar uit de tas gehaald kunnen worden.

De Boodschappen trolley Relax & Go is een boodschappen trolley welke over een functie beschikt waarmee u met één druk op de knop een zitting kunt creëren, zodat u op iedere moment een rustmoment kunt houden. Het zitje van de trolley is voorzien van anti-slip materiaal zodat u er niet zomaar vanaf kunt glijden.

Similar Posts