gebruikte elleboogkrukken

Krukken

Gratis elleboogkrukken lenen Dinteloord, (krukken) bieden ondersteuning bij het lopen en zijn meestal voor tijdelijk gebruik. U kunt ze bijvoorbeeld nodig hebben bij een blessure, of als u moet herstellen na een operatie.

U kan bij Zorgpark Roosendaal gratis voor 3 maanden elleboogkrukken lenen. U kan ook terecht bij ons voor het gratis lenen van een rollator, looprek, toiletverhoger, toiletstoel of een douchekruk voor 3 maanden.

Parklaan 79 4702 XB Roosendaal Openingstijden dinsdag t/m donderdag van 09:00 tot 16:00 uur. 0165-560300

Gratis parkeren op eigen terrein.

Elleboogkrukken (krukken) gratis lenen voor 3 maanden

Elleboogkrukken donkerblauw met zwart manchet en handvat. Hoogwaardige kwaliteit. Heeft u ze maar tijdelijk nodig, u kan ze nu gratis lenen voor de periode van maximaal 3 maanden,.

Gebruikersgewicht: max. 150 kg

Dubbel verstelbaar

U kan uiteraard ook bij ons terecht voor het kopen van een nieuwe set elleboogkrukken, we leveren alleen krukken die aan onze kwaliteitseisen voldoen. Kom gerust bij ons langs openingstijden di t/m do van 09:00 uur tot 16:00 uur. Gratis parkeren op eigen terrein. Zorgpark Roosendaal Parklaan 79 4702 XB Roosendaal 0165-560300

Krukken afstellen 

Als een kruk te lang of te kort is, leidt dat tot scheeflopen en dat kan weer pijn klachten geven aan rug schouders en nek. Krukken kunnen op 2 plaatsen worden versteld: bij de poot en bij de manchet.

afstellen handvat

Zoals altijd bij het afstellen van de juiste hoogte, staat u op dagelijkse schoenen, rechtop met de armen los langs uw lichaam. Het handvat van de kruk moet op de hoogte van de pols worden afgesteld.

afstellen manchet

U staat hierbij net als bij het afstellen van het handvat. De manchet van de kruk moet 5 centimeter onder de elleboog komen.

Similar Posts