Icon 20 rolstoel rehasense

De rehasense Icon 20 is een lichtgewicht rolstoel die zeer eenvoudig opgevouwen kan worden, het frame is voorzien van een champagne kleur wat de rolstoel een luxe uitsraling geeft. De rolstoel is voorzien van vele afstelmogelijkheden:

  • In hoogte verstelbare duwhandvatten
  • In hoogte verstelbare armleuningen
  • Voorvork met 3 hoogte posities
  • Zithoogte verstelbaar tot 5 verschillende hoogtes
  • In hoogte verstelbare voetsteunen

De rehasense Icon 20 is voorzien van lekrvije 24” PU achterwielen en 7” lekvrije extra zachte voorwielen. De voetsteunen zijn naar binnen en naar buiten wegzwenkbaar. De bevestigingspunten van de beensteunen zitten aan de buitenkant zodat u hier niet achter blijft hangen als de beensteunen er niet op zitten.

Voor gemakkelijke transfer zijn de armsteunen volledig afneembaar en kunnen de remhendels weggeklapt worden. De Rehasense Icon 20 heeft extra lange zitdiepte van 45 cm (standaard is dit vaak 40 cm). De rolstoel is verkrijgbaar in 2 zitbreedtes: 45 cm en 50 cm.

Similar Posts