Werkplaats

Zorgpark Roosendaal beschikt over een ruime werkplaats waar u terecht kunt voor al uw reparaties en onderhoudsbeurten maar natuurlijk ook als u schade heeft aan uw  rolstoel of rollator etc. U kan ook bij ons terecht voor onderdelen van hulpmiddelen zoals banden etc. Ook verzorgen wij maatwerk en aanpassingen voor u. Samen met u kijken we naar welke aanpassingen er wenselijk en nodig zijn.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij u hierbij alle tijd en aandacht kunnen geven, die hiervoor nodig is. Het is daarom verstandig om een afspraak te maken. Mocht u niet in de gelegenheid zijn, om naar onze werkplaats in Roosendaal te kunnen komen, biedt Zorgpark Roosendaal u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze haal- en brengservice, hiervoor vragen wij een vergoeding op basis van km.

Similar Posts