elleboogkrukken

Wilt u elleboogkrukken lenen. Dan kan u terecht bij ons uitleenpunt in Tilburg.

Medipoint Tilburg – Lage Witsiebaan 2A, Breda, 5042 DA Tilburg 088-1020100, ma t/m vr 09.00 – 17.00 uur

Bent u op zoek naar een uitleenpunt in u eigen woonplaats neem dan contact op met tel: 0165-329707

Loop hulpmiddelen (krukken, rollator, looprek) worden 4 maanden gratis vergoed mits u lid bent van de Kruisvereniging. Bent u geen lid, dan wordt er een eigen bijdrage berekend. Het lidmaatschap van de Kruisvereniging kost € 19.95 per jaar. U kan bij Medipoint ook gelijk lid worden van de Regionale Kruisvereniging.

De loophulpmiddelen (rollator, (elleboog)krukken, looprek wandelstok) zijn vier maanden per jaar gratis te leen voor leden van de Kruisvereniging. Na deze periode kunnen ze eventueel gekocht worden, voor een lage prijs. Dit is een unieke service, want via de zorgverzekeraars worden deze hulpmiddelen niet meer vergoed.

Meer info : Regionale Kruisvereniging Noord Brabant

Similar Posts