24x1 3/8 band

U kan ook bij ons terecht voor A-merken rolstoelbanden van topmerken als CST en Schwalbe. De lijn binnenbanden kent een ruime variatie in ventielsoorten,waarbij o.a. gekozen kan worden uit een auto,fiets of Frans-ventiel.Naast de verschillende binnenbanden kent het assortiment een grote verscheidenheid aan buitenbanden. Deze rolstoelbanden zijn verkrijgbaar met diverse profielsoorten van blok tot bijvoorbeeld lijnprofielen.Diverse maatvoeringen zijn daarbij tevens uitgerust met een zogeheten punction protect beschermlaag.
De band is hierbij inwendig voorzien van een extra dikke laag rubber.Deze extra beschermlaag voorkomt dat scherpe delen op het wegdek of onverharde wegen de band penetreren. Dit verkleint aanzienlijk de kans op lekke banden en vergroot hierbij de levensduur van de band.

Similar Posts

Geef een reactie