best getest scootmobiel

Mercurius 4 LTD

Mercurius 4 LTD, luxe alleskunner anno 2019

De scootmobiel Mercurius 4 LTD heeft alles wat u mag verwachten van een luxe alleskunner anno 2019!

Een zeer complete en volwaardige scootmobiel met een luxe uitstraling. Zoals u mag verwachten, wordt de scootmobiel Mercurius 4 LTD uitgevoerd met een digitaal scherm met ingebouwde kilometerteller. De scootmobiel Mercurius 4 LTD is zeer wendbaar ook in kleinere ruimtes, waardoor hij zeer geschikt is voor een bezoek aan winkels, maar ook voor een bezoek aan vrienden en familie. Het rijcomfort, de uitstekende vering, de actieradius en de maximale snelheid maken hem ook zeer geschikt voor recreatieve ritten. De scootmobiel Mercurius 4 LTD is de alleskunner anno 2016!

Met een maximale snelheid van 15 kilometer per uur kan de scootmobiel Mercurius 4 LTD zeer goed meekomen in het verkeer en leent zij zich ook zeer goed voor langere recreatieve ritten in de natuur. De rijeigenschappen zoals de maximale snelheid, acceleratie, remweg ect. zijn elektronisch individueel instelbaar.

De scootmobiel Mercurius 4 LTD is leverbaar in een 4 wiel uitvoering.

De scootmobiel Mercurius 4 LTD heeft een totaalgewicht van 118/130 kg.

De maximale snelheid is 15 kilometer per uur.

De gemiddelde actieradius is 45 kilometer.

Standaard geleverd met 75 ah accu’s.

Standaard geleverd met een 8 ampère oplader.

Standaard geleverd in de kleur champagne.

Standaard geleverd met een digitaal display voorzien van kilometerteller.

Standaard voorzien van USB aansluiting voor bijvoorbeeld telefoon of navigatie.

Standaard voorzien van een linker en een rechter spiegel.

Geschikt voor een gebruikersgewicht van 150 kg.

Similar Posts

Geef een reactie