wandelwagen kopen Bobby

Bobby

Bobby, de ideale reisgenoot

De Bobby is de ideale rolstoel om mee te nemen in de auto. Super licht van gewicht. Een totaal gewicht van slechts 9,4 kg! Of het nu is voor een dagje uit of een ziekenhuis bezoek. De Bobby is compact en zeer licht van gewicht kortom een ideale reisgenoot.

De Bobby is eenvoudig opklapbaar met de twee handgrepen. De rugleuning is neerklapbaar, hierdoor is hij nog compacter voor het transport met een auto. Standaard is hij voorzien van begeleiders remmen op de duwhandvaten. De remmen zijn voorzien van een parkeerrem. De armleggers zijn zacht, voor extra comfort. De voetplaten zijn in hoek verstelbaar, daardoor individueel instelbaar. De Bobby wordt standaard geleverd met een heupgordel voor een extra veilig gevoel.

De Bobby heeft een totaal gewicht van 9,4 kg.

Standaard voorzien van een neerklapbare rugleuning.

Standaard voorzien van een heupgordel.

Standaard voorzien van enkelscharnieren op de voetplaten.

In 2 breedte maten verkrijgbaar (42 en 48 cm)

Geschikt voor een gebruikersgewicht tot 115 kg.

Similar Posts