Lets Go rollator

Deze rollator is licht, heeft geen uitstekende delen, is gemakkelijk te hanteren en kan ook in beperkte ruimten zoals toilet en badkamer worden gebruikt. De brede beugel laat toe om de rollator over de hele breedte vast te nemen.

De Let’s Go rollator heeft een afneembaar dienblad waarop men een bord, kop koffie, een kan water o.i.d. mee kan nemen. Onder het blad kan een stoffen tasje worden gehangen waarin kleine voorwerpen passen. Door de zachte kogelgelagerde wielen rijdt de Let’s Go rollator geruisloos over allerlei soorten vloerbedekking en is de rand van een vloerkleed geen obstakel.

Remmen met één hand. De achterwielen zijn voorzien van remmen, die zonodig met één hand bediend kunnen worden. Door de rembeugel omlaag te drukken wordt de parkeerrem ingeschakeld voor veilig opstaan en gaan zitten. De duwbeugel is over de gehele breedte voorzien van zachte rubber bekleding; deze biedt een goede grip.

De Let’s Go Rollator is voor zowel lange als kleinere mensen doordat deze rollator in hoogte te verstellen is 83 – 90cm.

Similar Posts